TV Helden Maand

TV Helden Maand boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van TV Helden Maand.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

TV Helden Maand: Een Complete Maand Vol TV Helden!

Welkom bij TV Helden Maand! Stel je voor: een hele maand waarin jouw winkelcentrum omgetoverd wordt tot een magisch universum vol met je favoriete TV-helden. Inclusief complete branding en decoratie, zorgen wij ervoor dat de herkenbaarheid en betovering overal voelbaar zijn.

Wekelijkse Evenementen met Jouw Favoriete TV Helden

Iedere zaterdag, woensdag, of zelfs meerdere dagen per week brengen wij jouw favoriete TV-helden tot leven. Ontmoet iconische figuren en geniet van diverse activiteiten. De TV Helden Maand trapt af met een spectaculaire TV Helden Parade. Denk aan de vrolijke Smurfen, de speurneuzen van Bobo, en nog veel meer. Deze kleurrijke en levendige parade is een fantastische manier om de maand te beginnen en trekt meteen veel publiek.

Magische Ontmoetingen en Activiteiten

Maak de droom van vele kinderen waar met meet & greets met populaire TV-helden zoals Alice uit Alice in Wonderland. Kinderen kunnen hun helden van dichtbij ontmoeten, op de foto gaan en handtekeningen verzamelen. Daarnaast organiseren we thematische activiteiten zoals het Smurfen Dorp of Bobo's speurneuzen avonturen.

Een Grandioze Afsluiting: Het TV Helden Festival

Sluit de maand af met het onvergetelijke TV Helden Festival! Dit festival kan plaatsvinden op 1, 2 of zelfs 3 podia, elk gevuld met diverse TV-helden en karakters die live optreden. Een geweldig spektakel dat bezoekers van alle leeftijden aantrekt en zorgt voor een blijvende herinnering.

Een Plan Op Maat voor Jouw Winkelcentrum

Wij begrijpen dat elk winkelcentrum uniek is. Daarom maken wij altijd een plan op maat, volledig afgestemd op de grootte van het winkelcentrum en het beschikbare budget. Samen creëren we een evenement dat perfect aansluit bij jouw wensen en de verwachtingen van je bezoekers overtreft.

Waarom Kiezen voor TV Helden Maand?

  • Volledige Branding: Complete decoratie en branding voor maximale herkenbaarheid.
  • Flexibiliteit: Wekelijkse evenementen op zaterdag, woensdag, of meerdere dagen.
  • Unieke Belevingen: Van parades tot meet & greets en interactieve activiteiten.
  • Op Maat Gemaakt: Een persoonlijk plan afgestemd op jouw winkelcentrum en budget.
  • Gegarandeerd Succes: Trek meer bezoekers en creëer onvergetelijke ervaringen.

Neem Contact op voor Meer Informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkelcentrum? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen een geweldige TV Helden Maand kunnen realiseren!

Boeking of een optie plaatsen voor TV Helden Maand?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van TV Helden Maand kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden