Meet & Greet Taz

Meet & Greet Taz boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Taz.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in de levendige wereld van de Looney Tunes en ontmoet de enige echte Tasmanian Devil, beter bekend als "Taz"! Deze legendarische Tasmaanse duivel is niet alleen een icoon in de animatiewereld, maar ook een onvergetelijk personage dat jong en oud blijft boeien. Met zijn kenmerkende onstilbare eetlust en het vermogen om als een wervelwind rond te draaien, is Taz een krachtige en fascinerende verschijning.

De Tasmaanse duivel zorgt voor een wilde sfeer op jouw evenement

Taz heeft een rijke geschiedenis in de wereld van de Looney Tunes, waar hij in talloze tekenfilms en bioscoopfilms heeft gespeeld. Zijn populariteit piekte in de jaren '90 toen hij zijn eigen tekenfilmserie kreeg, genaamd Taz-Mania. Sindsdien is hij een geliefd personage gebleven, geliefd om zijn wilde capriolen en onvoorspelbare gedrag.

Een bekend looney tunes karakter om zeker de aandacht te trekken

Als je Taz boekt voor een meet & greet, haal je niet alleen een stukje animatiegeschiedenis in huis, maar ook een dosis plezier en opwinding voor je evenement. Taz staat bekend om zijn korte lontje en ongeduld, maar zijn aanwezigheid brengt gegarandeerd leven in de brouwerij! Of het nu gaat om een winkelcentrum, een straattheaterfestival of een ander evenement, een ontmoeting met Taz belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Specificaties van Meet & Greet Taz

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Taz?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Taz kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden