Meet & Greet Daffy Duck

Meet & Greet Daffy Duck boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Daffy Duck.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer we het hebben over een van de meest iconische eenden ter wereld, dan kan het niemand anders zijn dan Daffy Duck! Deze knotsgekke zwarte eend met een explosieve persoonlijkheid is een van de oudste en meest geliefde personages uit de Looney Tunes-serie. Wist je dat Daffy zelfs eerder verscheen in tekenfilms dan Bugs Bunny?

Daffy Duck, 1 van de bekendste eenden op jouw evenement

Daffy staat bekend om zijn levendige en soms wat chaotische karakter, waardoor hij altijd de aandacht weet te trekken, waar hij ook verschijnt. Zijn relatie met Bugs Bunny is een mix van liefde en rivaliteit; soms zijn ze de beste vrienden, terwijl ze op andere momenten elkaars grootste rivalen zijn. Dit maakt het duo ongelooflijk grappig om samen te zien optreden, maar Daffy kan natuurlijk ook solo voor een spetterende show zorgen!

Een karakter herkenbaar voor iedere generatie

Of het nu jong of oud is, iedereen is bekend met Daffy Duck, en zijn aanwezigheid op jullie evenement zal zeker een groot succes worden. Of hij nu grappen maakt, avonturen beleeft of gewoonweg zijn typische capriolen uithaalt, Daffy Duck zorgt altijd voor een onvergetelijke ervaring!

Specificaties van Meet & Greet Daffy Duck

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Daffy Duck?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Daffy Duck kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden