Mikky & Friends

Mikky & Friends boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Shows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mikky & Friends.

  • 1 x 30 min. en Meet & Greet van 15 min. na de show : € 1495,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mikky & Friends neemt jong en oud mee op een magisch avontuur met hun betoverende interactieve kindershow. Ontdek de wereld van Mikky, het jonge paarse leeuwtje met grote dromen en een nog groter hart.

Het Ontstaan van 'De Leeuwendans'

Ontmoet Mikky, het paarse leeuwtje dat droomde van dansen en zingen. Zijn brul werd steeds muzikaler, en zo ontstond 'De Leeuwendans'. Nu komt deze droom tot leven op het podium, waar kinderen enthousiast meedansen en zingen, en Mikky zijn droom deelt met de wereld.

Mikky's Wereld: Dansen, Zingen, en Ondeugende Streken

Mikky, de zingende leeuw, nodigt iedereen uit met een brullend "Hé hallo, kom erbij!" Zijn interactieve show brengt de 'Leeuwenpolonaise' op gang, terwijl iedereen uit volle borst meezingt met 'Mikky, wat doe je raar'. De ondeugende leeuw betrekt alle kinderen bij zijn show, met spannende battles waar ze hun talenten kunnen tonen.

Mikky & Friends zorgen voor één groot feest, een beleving die je niet wilt missen. Eenmaal thuis kun je nog nagenieten, want zoals Mikky altijd enthousiast zegt: "We dansen altijd door." Beleef de magie van Mikky & Friends en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Specificaties van Mikky & Friends

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Boeking of een optie plaatsen voor Mikky & Friends?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mikky & Friends kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden