Red, Chuck en Bomb - Angry Birds

Red, Chuck en Bomb - Angry Birds boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Red, Chuck en Bomb - Angry Birds.

  • 1 x 45 minuten : € 1545,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1845,00
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Naast Red is nu ook de beroemde Chuck en Bomb van de partij! Ze zijn ongetwijfeld bekend van de populaire mobiele game-serie "Angry Birds" en natuurlijk van de twee succesvolle films die zijn uitgebracht.

Red Chuck en Bomb lopen rond op jouw evenement, voor vele kinderen te herkennen, mama papa! de Angry Birds!

De avonturen van deze dappere vogels in de films, en hun slimme strategieën om erachter te komen wat de gemene groene varkens van plan zijn, hebben hen geliefd gemaakt bij jong en oud. En nu, hier is je kans om hen persoonlijk te ontmoeten en een glimp op te vangen van de kleurrijke wereld van de Angry Birds. Of je nu een fan bent van de verslavende computerspelletjes of genoten hebt van de bioscoopfilms, deze meet and greet met Red, Chuck en Bomb is een unieke aanvulling op jouw evenement.

Alle 3 deze Angry birds, Daar moet je wel mee op de foto!

Het is de perfecte gelegenheid om je gasten te verrassen en een grote glimlach op hun gezichten te toveren. Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsevenement of een ander soort bijeenkomst hebt, de aanwezigheid van de Angry Birds zal zeker een hit zijn. Wacht niet langer en boek de Angry Birds nu voor jouw evenement, en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Specificaties van Red, Chuck en Bomb - Angry Birds

  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor Red, Chuck en Bomb - Angry Birds?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Red, Chuck en Bomb - Angry Birds kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden