Bob de Bouwer Meet & Greet

Bob de Bouwer Meet & Greet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bob de Bouwer Meet & Greet.

  • 1 x 45 minuten : € 975,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1195,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en hij is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. De makers van Bob de Bouwer hebben hem in een nieuw jasje gegoten. Bob is meegegroeid met de tijd en een stoere held geworden. 

Bob de Bouwer in je winkelcentrum of op de Kermis

Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies bij openbare gelegenheden zoals winkelcentra, kermissen etc. loopt het storm. Zowel ouders als kinderen staan in de rij om hun televisieheld in het echt te ontmoeten.

Meet and Greet Bob de Bouwer

De Meet & Greet van TV Held Bob de Bouwer zal plaatsvinden voor een door ons meegebrachte banner en Bob de Bouwer mag niet op de locatie rondlopen.

Bob de Bouwer op televisie bij NPO Zappelin

De Animatieserie over TV Held Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop is te zien op televisie bij NPO Zappelin. Ieder kind kent de bekende kreet "Bob 

Specificaties van Bob de Bouwer Meet & Greet

  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Onze klanten waarderen Bob de Bouwer Meet & Greet gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
  • Bob de Bouwer Meet & Greet Klant:
  • Ingevuld door: Emma van Hattem
  • Locatie: Capelle aan den IJssel
  • Datum: woensdag 6 september 2023
5 5

Super goed gedaan en zeker in deze hitte! Vroeg aanwezig, waardoor er geen haast was en duidelijke communicatie op de locatie.

Boeking of een optie plaatsen voor Bob de Bouwer Meet & Greet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bob de Bouwer Meet & Greet kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden