Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst.

  • 1 x 45 minuten : € 1195,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1495,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De bekende Buurman en Buurman hebben er helemaal zin in om Kerst te komen vieren op jouw evenement. Speciaal voor de periode rondom de Kerst zijn de kinderhelden Buurman en Buurman in te huren in een speciale Kerstoutfit.

Buurman & Buurman nu te boeken voor een Meet & Greet in Kerstoutfit

Je kunt kiezen uit een bezoek van 1 x 45 minuten of een bezoek van 3 x 30 minuten binnen 2½ uur. Tijdens een meet & greet kunnen de kinderen knuffelen met de Buurmannen, handjes geven en op de foto. 

Speciaal voor Winkelcentra en Kerstmarkten

Wil jij een publiekstrekker in de decembermaand in je Winkelcentrum of op je Kerstmarkt? Dan weet je zeker dat je met Buurman & Buurman goed zit en anders weet je dat het altijd weer goed komt met de Buurmannen. Gelukkig weten ze  altijd een oplossing voor een probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het") roepen.

Specificaties van Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden