Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet

Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet.

  • 4 uur aaneengesloten : € 2995,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Brandweerman Sam komt graag naar jouw evenement met zijn Event. De populariteit van deze brandweerman wordt iedere dag groter, sinds Sam te zien is bij RTL Telekids.
 
Deze dappere Brandweerman beleeft elke keer opnieuw spannende avonturen met zijn vrienden. Wil je zijn hand schudden of met Sam op de foto? Deze populaire held zal het graag op zich nemen. Brandweerman Sam is te zien bij RTL Telekids.

Brandweerman Sam - Event 2 inhuren voor jouw evenement

Vanaf dit jaar kun je naast de kindershow van Brandweerman Sam - Welkom in de Piekepolder, nu ook het Brandweerman Sam Event boeken. Dit is in de plaats gekomen van de standaard Meet & Greet.

Het Brandweerman Sam Event is te boeken in twee verschillende uitvoeringen.

Brandweerman Sam - Event 2 bestaat uit

  • Meet & Greets Brandweerman Sam voor een achtergrond banner (4 x 30 min. binnen 4 uur)
  • Kleur & Knutseltafels, met kleur en knutselplaten inclusief kleurpotloden etc..
  • De kleurENfotofabriek *
* De kleurENfotofabriek: Hierbij gaan de kinderen voor een greenscreen op de foto. Wij verwerken hun foto in een kleurplaats van Brandweerman Sam. Deze kunnen ze zelf kleuren en als ze klaar zijn wordt deze geplastificeerd. Zo kunnen ze hem mee naar huis nemen als souvenir (met logo van de opdrachtgever erop) De foto's kunnen ook gedeeld worden op social media.

Overige uitbreidingen Brandweerman Sam Event

Uiteraard is het Event uit te breiden met de Kindershow van Brandweerman Sam - Welkom in de Piekepolder. Daarnaast is er ook nog een spel bij te boeken waarmee de kinderen en Brandweerman Sam diploma kunnen halen? Informeer naar de mogelijkheden.
 

Specificaties van Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet

  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden