Op de Foto met Shaun het Schaap

Op de Foto met Shaun het Schaap boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Foto Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de Foto met Shaun het Schaap.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1250,00
  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1395,00 (samen met Timmy)
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ga op de foto met Shaun het vrolijke en gekke Schaap

Ga samen met Shaun het Schaap voor de Greenscreen fotowand staan. De fotograaf maakt de foto, plaatst de foto voor een leuke achtergrond en print deze voor je uit. Zo heb je een blijvende herinnering aan de ontmoeting met jou TV held, die je ook nog eens mee naar huis mag nemen. 

Wie is Shaun het Schaap nou eigenlijk?

Shaun het Schaap is een Stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont.

Ken je Timmy ook al? Boek hem in combinatie met Shaun.

Timmy is het lammetje uit de kudde van Shaun, die zijn eigen televisieshow heeft gekregen. Vanwege zijn populariteit is ook Timmy te boeken voor een Fotoactie. Maar je kunt ook Shaun en Timmy samen boeken voor een fotoactie.

Wat een mogelijkheden hè, kijk hier snel verder

Specificaties van Op de Foto met Shaun het Schaap

  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Op de Foto met Shaun het Schaap?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de Foto met Shaun het Schaap kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden