Meet & Greet Bobo

Meet & Greet Bobo boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Bobo.

  • 1 x 45 minuten : € 875,00
  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 1050,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie is er niet opgegroeid met de levendige verhalen over Bobo, het vrolijke blauwe konijn uit het gelijknamige tijdschrift? Bobo is een echte speurneus die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen en ontdekkingen.

Wat Bobo bijzonder maakt, is dat hij zijn thuis heeft in een prachtige boomhut. Samen met zijn goede vriend Tjerk, zijn zusje Krabbel en de ondeugende hond Frommel beleeft Bobo de meest fantastische avonturen.

Ontdek Samen met Bobo - Altijd iets Nieuws te Ontdekken

Met zijn onstilbare nieuwsgierigheid ontdekt Bobo bij elke ontmoeting weer iets nieuws. Stel je voor, je kunt nu daadwerkelijk met Bobo op de foto! Hoe geweldig is het om jouw televisie- en tijdschriftheld in levenden lijve te zien en een onvergetelijke herinnering vast te leggen?

Boek Bobo Solo of in Gezelschap van Tjerk en Krabbel

Nu kun je niet alleen Bobo boeken voor een Meet & Greet, maar ook zijn goede vriend Tjerk en zijn ondeugende zusje Krabbel vergezellen hem graag tijdens jouw evenement. Deze driekoppige bende brengt samen dubbel zoveel vreugde en avontuur naar jouw speciale gelegenheid.

Ga op Avontuur met Bobo en Vrienden

Mis deze unieke kans niet om Bobo en zijn vrienden Tjerk en Krabbel te ontmoeten! Samen brengen ze de vrolijkheid en energie van de televisie rechtstreeks naar jouw evenement. Boek vandaag nog Bobo en zijn gezelschap en zorg voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en avontuur voor jong en oud.

Voor meer informatie over Meet & Greet Bobo, Tjerk en Krabbel kun je hier verder kijken.

Bobo is ook in te zetten met ander entertainment.

Bekijk hieronder het overzicht met mogelijkheden.

Specificaties van Meet & Greet Bobo

  • Leeftijd: kinderen van 3 t/m 6 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bobo?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Bobo kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met TVhelden.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige TV Helden prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact met TV helden